Granatír

Autor: Gabriela Pasztorová | 18.11.2015 o 12:59 | Karma článku: 2,62 | Prečítané:  221x

Ďalším z mojich upravených receptov je recept na granatír. Tento recept je navyše ako vegetariánsky, tak aj vegánsky.

Takže budeme potrebovať:

150 g celozrnných cestovín

1 väčší batat

olivový olej

1 balenie údeného tofu

1 cibuľu

sladkú mletú papriku

soľ, čierne mleté korenie

Do jedného hrnca som dala variť ošúpaný, na kocky pokrájaný batat. Do druhého hrnca som si dala hriať vodu na cestoviny. Na panvicu som si pripravila olivový olej, na drobno pokrájanú cibuľu a na kocky pokrájané údené tofu. Voda na cestoviny medzičasom zovrela, pridala som cestoviny, varila do zmäknutia, odcedila. Batat už bol taktiež uvarený, scedila som ho a popučila. Na sporák som dala pripravenú panvicu, cibuľu a tofu som opekala do zlatova, nakoniec som pridala na panvicu sladkú mletú papriku, nechala prevoňať. Zmiešala som to s cestovinami a popučeným batatom, ochutila soľou a čiernym mletým korením. No a podávala s kyslými uhorkami. 

 

Dobrú chuť :-)

 

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

DOMOV

Šéfa ÚPN Krajňáka považovali za cuciaka, teraz je pre koalíciu diktátor

Šéf Ústavu pamäti národa viedol spor s českým ministrom financií Andrejom Babišom a zamestnancami, ktorí mali blízko k extrémizmu.


Už ste čítali?